Shopping Cart

Pozovite nas na: +381 60 7555 174

Besplatna isporuka već od 2500 RSD. Detlaji

Paket u vašim rukama za 24 sata. Detalji...

Santi korisnička podrška

Uvek nam je drago da pomognemo

Porudžbine i dostava

Odgovori na česta pitanja u vezi sa porudžbinama

To zavisi od momenta kada ste kreirali porudžbinu, od načina isporuke i od same vaše adrese za isporuku.

Ukoliko ste iz Beograda i izabarali ste SANTI isporuku, vaša porudžbina stiže do vas za prosečno 24 sata.

Ukoliko niste iz Beograda, način isporuke je neka od kurirskih službi. Tada vreme isporuke isključivo zavisi od kurisrske službe i može se kretati između 24 i 48 sati u najvećem broju slučajeva. Ali, ukoliko je mesto dostave udaljeno i kurirska služba tamo ne dostavlja pošiljke svakodnevno, isporuka može trajati i duže.

SANTI vikendom porudžbine ne procesuira niti dostavlja. Period procesuiranja porudžbina je svaki radni dan do 12 sati, a dostave do 20 sati. To znači da će se sve porudžbine primljene posle 12 časova procesuirati sledećeg radnog dana.

Reprezentativan primeri za Beograd

Scenario 1: Poručili ste nešto u sredu u 10 sati i 15 minuta. Naš operater je spremio vaš paket, koji sada čeka otpremu. Dostavljač u najvećem broju slučajeva robu za beogradsku dostavu zaprima svakog radnog dana u 20 sati, pa je vaš paket kod vas već sutradan. Međutim, ukoliko dostavljač zaprimi robu ranije (recimo u 12 sati), možete očekivati svoj paket već istog dana u popodnevnim časovima.

Scenario 2: Poručili ste robu u petak u 16 časova. Naš operater je pripremio vaš paket i njega će dostavljač regularno preuzeti u ponedeljak u 20 sati, pa ga možete očekivati u utorak u toku dana. Međutim, ukoliko dostavljač u ponedeljak ranije preuzme paket (recimo u 12 sati), možete ga očekivati u već u ponedeljak popodne.

Reprezentativni primer za statak Srbije

Scenario 1: Poručili ste nešto u ponedeljak u 9 sati. Naš operater priprema vaš paket i predaje ga kurirskoj službi istog dana. Dostavu očekujete narednog dana, ukoliko živite u mestu u kome post ekspres svakondevno dostavlja pakete.

Scenario 2: Poručili ste nešto u pretak u 20 sati. Naš operater u ponedeljak priprema vaš paket i predaje ga kurirskoj službi. Tako da, očekujte vaš paket sutradan (u utorak), naravno, opet ukoliko živite u mestu u kojem Post Ekspres svakodnevno dostavlja.

U svakom slučaju, pošto je paket otpremljen, stići će vam mejl sa kodom za praćenje pošiljke, pa ćete u svakom trenutku moći da proverite gde se tačno nalazi vaša pošiljka.

Otvaranje naloga je jako jednostavno. Ispratite sledeće uputstvo za to.

Adresa za isporuku se ne može promeniti u samoj kreiranoj porudžbini, ali se može izmeniti u korisničkom nalogu (profilu) za buduće isporuke. Ispratitie ovo uputstvo za to.

Ukoliko je neophodno da se adresa za isporuku promeni u samoj porudžbini izmeni, javite se što hitnije našem korisničkom centru.

Kada pošiljku pošaljemo kurirskom službom, dobićete email sa novim statusom vaše pošiljke u kome će biti upisan i broj za praćenje pošiljke. Taj broj unosite u aplikaciju kurirske službe koju ste izabrali da biste videli gde se tačno nalazi vaša pošiljka.

Ukolliko proveravate status vaše pošiljke odmah pošto ste dobili mejl sa kodom za praćenje, normalno je da ne dobijate nikakve povratne rezultate. To znači da pošiljku još uvek nije preuzela kurirska služba.

Ukoliko ste izabrali SANTI besplatnu isporuku, praćenje pošiljke nije dostupno, jer mi lično vršimo dostavu. To je najbrža dostava, a dostupna je samo za Beograd.

Sa vašim ličnim podacima postupamo u skladu sa našom politikom privatnosti i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti RS. Možete biti sigurni da su bezbedni, a možemo ih trajno obrisati na vaš zahtev.

Povraćaji i zamena

Šta ukoliko morate da zamenite ili vratite proizvod?

Ukoliko iz nekog razloga vraćate pošiljku, a razlog za to nije oštećenje u transportu, to nije nikakav problem. Svaku pošiljku koja je ostala u originalnom stanju, kojoj pakovanje nije ni u kom pogledu promenjeno ili oštećeno, možete vratiti u roku od 14 dana od datuma prijema pošiljke.

Najlakše i najbrže je doneti ih u neku od naših radnji, ako ste u mogućnosti da to uradite, a možete ih i poslati poštom na sledeću adresu:

Veterinarska apoteka i pet-šop SANTI
Njegoševa 25
PAK: 125904
Beograd (Vračar)

Poštarinu za povratno slanje plaćate vi, čuvate sve račune i sljete nam ih na sledeći mejl vet.apotekasanti@gmail.com

Naš servis za korisničku podršku će vašu reklamaciju rešiti u najkraćem mogućem roku (ne duže od 15 dana).

Međutim, hrane koje ste kupili na meru (rinfuz) ni u kom slučaju i ni pod kojim okolnostima se ne mogu vraćati.

Ovde mogu da budu 2 krivca: mi (SANTI) ili Vi (kupac).

U oba slučaja, vi nam morate doneti ili poslati pošiljku nazad u roku od 14 dana od datuma prijema.

Ukoliko smo mi krvi, pokušaćemo da zamenimo proizvod, da pronađemo to što vi tražite i da vam to pošaljemo nazad.

Poštarinu koju ste morali da platite vam takođe vraćamo i možete da birate 2 načina nadoknade:

  1. Vraćamo vam sav taj novac onako kako se dogovorite sa našim operaterom, najbolje uplatom na račun.
  2. Dobijate vaučer za sledeću kupovinu u vrednosti poštarine uvećan za 100 RSD. Primer: poštarina za povrat vas je koštala 300 dinara, a mi vam dajemo vaučer na 400.

Ukoliko nismo u mogućnosti da vam zamenimo proizvod, vratićemo vam novac (vrednost inicijane porudžbine + poštarina za povraćaj).

I u ovoj situaciji možete da birate 2 načina refundacije:

  1. Vraćamo vam sav taj novac onako kako se dogovorite sa našim operaterom, najbolje uplatom na tekući račun.
  2. Dobijate vaučer u vrednosti iznosa cele reklamacije (proudžbina plus poštarina) uvećan za 10% i možete ga iskoristiti u nekoj od sledećih kupovina na našem sajtu. Primer: vrednost porudžbine je bila 9600 RSD, poštarina koju ste platili za vraćanje je bila 400 RSD (ukupno 10000 RSD), a mi vam dajemo vaučer na 11000 RSD.

Svi ovi vaučeri važe isključivo za sajt santi.rs i nikako drugačije. Nije ih moguće iskoristiti u radnjama.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe i nama (VA Santi).

Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Ukoliko se desi da ne primetite oštećenja prilikom preuzimanja paketa, molimo vas da napravite fotografije i pošaljete nam to na mejl vet.apotekasanti@gmail.com, i to ne kasnije od 24h od prijema pošiljke.

Procedura vraćanja i refundacije je ista kao i za pogrešan proizvod. Pogledajte prethodnu sekciju (iznad).

Uvek u toku radnog vremena možete kontaktirati sa nama na sledeće načine:

  • telefonom +381 60 7555 174
  • email-om, tj. preko naše kontakt-stranice
  • preko stranica društvenih mreža.

Ukoliko ste ovo uradilili, neophodno je da nas telefonom (+381 60 7555 174) što pre obavestite o ovome (do 9 sati ujutro), jer mi jako brzo procesuiramo porudžbine. Ukoliko niste dovoljno brzi, može se desiti da smo mi već tu porudžbinu poslali i ona  će biti vraćena.

Ukoliko se desi da porudžbina bude vraćena zbog pogrešne adrese, biće vam naplaćena naredna dostava i svi dodatni troškovi koje mi budemo imali.

Ukoliko se desi da ova porudžbina i drugi put bude vraćena, biće vam blokiran korisnički nalog i nećete  u buduće moći da poručujete preko našeg sajta.

Jedino telefonom i morate biti jako brzi, jer mi imamo i svoju službu dostave za Beograd. Neretko je potrebno manje od 12 sati da porudžbina stigne na odredište.

Ukoliko propustite da nam na vreme javite da otkazujete porudžbinu i ovakva se proudžbina vrati, tretiraćemo je kao da je navedena pogrešna adresa dostave (v. iznad).

Besplatna isporuka

Za vrednost porudžbina već od 2500 RSD

Garancija kvaliteta

Svi proizvodi iz našeg asortimana dolaze sa garancijom.

Vratite ukoliko vam ne odgovara

Imate rok 14 dana za vraćanje pošiljki.

Zaštita ličnih podataka

Svi vaši lični podaci, koje nam ostavljate, 100% su sigurni.