Cats’s Best Ekološki posip za mačke Oko Plus Original
800,00 RSD4.230,00 RSD (sa PDV-om) Select options

Cats’s Best Ekološki posip za mačke Oko Plus Original

800,00 RSD4.230,00 RSD (sa PDV-om)

Ekološki grugvajući posip za mačke od 100% biljnih vlakana. Osnovno punjenje može da ostane 4-6 nedelja u mačjem toaletu. Rastvorljiv, grudvajući i 100% bior…

(1 recenzija korisnika)
Očisti

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Opis

Ekološki grugvajući posip za mačke od 100% biljnih vlakana. Osnovno punjenje može da ostane 4-6 nedelja u mačjem toaletu. Rastvorljiv, grudvajući i 100% biorazgradiv posip, nakon trošenja može se bacati u WC šolju. Super upijajući, vezuje i do 700% tečnosti. Cats’s Best: Ekološki posip za mačke Oko Plus je formulisan tako da ekstremno dobro kontroliše širenje neprijatnih mirisa. Unutar biljnih vlakana dolazi do potpunog vezivanja mirisa. Time se trajno sprečava razvoj mirisa – mnogo bolje nego kod uobičajnog mineralnog posipa. Ne sadrži hemijska sredstva. Zahvaljujući kapilarnom sistemu biljnih vlakana od kojih je proizveden ima 3x veću moć upijanja od posipa od bentonita.

Uputstvo za korišćenje:

Pre prve upotrebe očisttite posudu za posip vodeći računa da pritom ne koristite sredstva za čišćenje na bazi amonijaka. Sipajte posip u toalet za mačke otprilike 5 cm. Svaki dan lopticom odstranite nečistoću i dopunite svežim posipom. Potpunu promenu posipa potrebno je obaviti onda kada posip više ne vezuje mirise. Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Dodatne informacije

Težina 20.5 kg

1 recenzija za Cats’s Best Ekološki posip za mačke Oko Plus Original

  1. Avatar of Milunika

    Milunika (potvrđen vlasnik)

    🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *