Bento Kronen Premium Kitten
830,00 RSD2.370,00 RSD (sa PDV-om) Select options

Bento Kronen Premium Kitten

830,00 RSD2.370,00 RSD (sa PDV-om)

Tokom perioda rasta mlade mačke je neophodno hraniti hranom sa puno životinjskih proteina. Nedostatak ovih proteina kasnije može dovesti do ozbiljnih posledi…

(1 recenzija korisnika)
Očisti

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Tokom perioda rasta mlade mačke je neophodno hraniti hranom sa puno životinjskih proteina. Nedostatak ovih proteina kasnije može dovesti do ozbiljnih posledica. Bento Kronen Premium Kitten sa svežom piletinom sadrži sve hranljive sastojke neophodne za optimalan, dobro izbalansiran rast. Pileća masnoća dodatno daje odličan ukus hrani.

Sastav: piletina, kukuruz, pirinač, pileća masnoća, vlakna repe, jaja u prahu, kvasac, riblje ulje, minerali, FOS, lecitin, ekstrakt juke.

Preporučena dnevna količina:

Težina Uzrast (meseci)
1–3 4–6 7–10
0.5–1.5 kg 25–75 g 25–50 g
1.5–3 kg 70–150 gr 50–80 g 30–70 g
3–5 kg 150–230 g 75–130 g 65–100 g

količine prikazuju prosečne dnevne potrebe i služe samo kao smernice. Individualne potrebe se mogu razlikovati od ovih smernica zavisno od aktivnosti, rase i starosti.

Linija: Premium

Premium linija za mačke sadrži sve neophodne sastojke kao što su proteini, amino kiseline, maso, vlakna, vitamini, minerali i mikro elementi u odgovarajućoj proporciji, kako bi se izbegli nedostaci u ishrani i obezbedila optimalna ishrana u svakoj fazi života mačke. Svi proizvodi su napravljeni od kvalitetnog svežeg mesa. Svrstana je u kategoriju superpremijum hrana – hrana najvišeg kvaliteta.

Vesle-Laga je proizvođač Bento Kronen hrane za pse i mačke. Svi izvori proteina i masti su životinjskog porekla. Proizvodnja ima sertifikat IFS (International Food Standard). Proces proizvodnje je baziran na HACCP standardu kvaliteta.

Dodatne informacije

Težina 3.5 kg

1 recenzija za Bento Kronen Premium Kitten

  1. Avatar of Majda

    Majda (potvrđen vlasnik)

    Ekstra, ovo je stiglo bas brzo

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *