Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome, 1.5 kg
2.800,00 RSD (sa PDV-om) Dodaj u korpu

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome, 1.5 kg

2.800,00 RSD (sa PDV-om)

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome – 1,5 kg. Mnogo toga može negativno uticati na zdravlje vaše mačke na probavu, a kada vaša mačka ima probavne smetnje, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da svojoj mački možete pomoći da se oseća bolje hranom koja revolucioniše put ka rešavanju problema sa varenjem koji reaguju na vlakna postavljanjem mikrobioma u crevima – jedinstvenog crevnog ekosistema vašeg ljubimca – u prvi plan nege probavnog sistema.

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Opis

Hill-ovi nutricionisti i veterinari formulisali su Hill-ovu dijetu Gastrointestinalna biomska ishrana sa ActivBiome +, novom tehnologijom sastojaka, kako bi promovisali redovnu zdravu stolicu i podržali zdravlje organa za varenje.

Kako to radi: Probojnom tehnologijom sastojaka ActivBiome +, vlasnička mešavina aktivnih vlakana za koju je klinički dokazano da hrani mikrobiom creva za podršku digestivnom zdravlju i blagostanju. Visok nivo omega-3 masnih kiselina (DHA i EPA). Optimalno uravnotežena rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna.

Kako to pomaže: Jedinstveno formulisani za: Promovišite redovno pražnjenje creva. Pomozite uravnotežiti digestivnu funkciju. Podržati korisnu mikrofloru creva za promociju zdravlja varenja.

SASTAV: Žitarice, mesni i životinjski derivati, ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, derivati biljnog porekla, voće, minerali, seme. Visoko svarljivi sastojci: pileće i ćureće brašno, pivarski pirinač, kukuruz, životinjska mast, brašno od glutenskog kukuruza.

Dodatne informacije

Težina1.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome, 1.5 kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *