WAHL Profesionalna mašinica za šišanje KM10
33.670,00 RSD 32.970,00 RSD (sa PDV-om) Dodaj u korpu
Akcija!

WAHL Profesionalna mašinica za šišanje KM10

32.970,00 RSD (sa PDV-om)

-2%

Profesionalna mašinica za šišanje ljubimaca koja postiže maksimalne profesionalne rezultate. Kompaktan WAHL uređaj izuzetno male težine i vrhunske snage, pos…

(1 recenzija korisnika)

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Profesionalna mašinica za šišanje ljubimaca koja postiže maksimalne profesionalne rezultate. Kompaktan WAHL uređaj izuzetno male težine i vrhunske snage, poseduje maksimalnu izdržljivost i postojanost zahvaljujući motoru proizvedenom po najnovijoj tehnologiji koji je veoma tih I snažan.

Uređaj pri radu razvija maksimalnu snagu koja se postiže kroz prenos snage i smanjen razvoj toplote, zahvaljujući novoj tehnologiji motora sa permanentnim magnetom. Vidno duži radni vek i krajnje visoka postojanost uređaja od preko 10.000 radnih sati!

Poseduje dva nivoa brzine do 30000 i 37000 RPM(oscilacija/min.) razvijena u cilju uštede vremena šišanja i brijanja osetljivih mesta. Oblo kućište olakšava optimalni prolazak dlake čime se povećava brzina šišanja.

Minimalno naprezanje i nizak nivo opterećenja zglobova, što je potvrđeno od strane eksperta iz oblasti ergonomije. Uređaj impresionira svojom lakoćom, dizajnom i odličnom raspodelom težine. Izuzetno dobro naleže u šaku, a zaštitni sloj sprečava da uređaj klizi, što stisak čini čvrstim i sigurnim, a rukovanje lakšim. U potpunosti odgovara intenzivnim potrebama rada u salonima.

Izuzetno tih uređaj, koji „klizi“ dok šiša, koji je prilagođen profesionalnim zahtevima istaknutih stilista koji rade sa ljubimcima. Ujednačeno šišanje u svim slučajevima, zahvaljujući kontroli brzine.

Poseduje sistem brze zamene noževa sa dugmetom za lako menjanje i čišćenje.

Lagan i izuzetno fleksibilan kabl za napajanje, dužine 4,2 m, omogućava širi prečnik površine kojom se krećete pri radu. Izuzetno otporan i fleksibilan – potvrđeno na testu fleksibilnosti.

Otporan i jak metalni prsten za vešanje, što doprinosi uštedi prostora.

Prekidački izvor napajanja koji doprinosi uštedi energije, niske voltaže. Viši nivo bezbednosti kako za korisnika tako i za ljubimca.

U set su uključeni: nož, četkica za čišćenje i ulje za podmazivanje

Tehničke karakteristike:

Motor Snažan DC motor sa permanentnim magnetom, poseduje 2 brzine 3.000-3.700 oscilacija/min.
Režim rada 24 W / 100-240 V/ 50-60 Hz
Dužina kabla 4.2 m
Težina 350 g
Radni vek 10.000 sati
Nivo buke 63 dB

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

1 recenzija za WAHL Profesionalna mašinica za šišanje KM10

  1. Avatar of Dušanka

    Dušanka (potvrđen vlasnik)

    🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *