Orijen Poslastica za pse Wild Boar, 42.5 g
710,00 RSD (sa PDV-om) Dodaj u korpu

Orijen Poslastica za pse Wild Boar, 42.5 g

710,00 RSD (sa PDV-om)

Poslastica osušena smrzavanjem, izražena od 100% svežeg mesa iz slobodnog uzgoja, jedinstvenog ukusa, bez žitarica i dodataka, zdrava i ukusna. Idealna je za…

(1 recenzija korisnika)

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Opis

Poslastica osušena smrzavanjem, izražena od 100% svežeg mesa iz slobodnog uzgoja, jedinstvenog ukusa, bez žitarica i dodataka, zdrava i ukusna. Idealna je za sve rase i uzraste a posebno za osetljive pse, i pse sklonim alergijama. Psi su primarno mesojedi, a na to je usklažen i njihov kratki probavni trakt. Za biološki odgovarajuću ishranu važno je da se obrati pažnja na kvalitet hrane. Orijen Freeze-dried poslastice su potpuno bez žitarica ili koštanog brašna, a sastoje se od 100 % prirodnog, svežeg mesa! Izostavljeni su bilo kakvi dodaci, konzervansi ili boje. Pogotovo za nutricionistički osetljive pse i alergičare ova poslastica je idealna. Freeze-Dried poslastica se uz pomoć posebnog procesa proizvodnje suši smrzavanjem, čime ostaju u potpunosti sačuvane sve hranjive materije i minerali. Uz pomoć ovakvog procesa sušenja skoro da ne dolazi do denaturalizacije, što osigurava visok kvalitet proteina i jedinstven ukus. Sastojci se svakodnevno sveže dostavljaju i obražuju, a to garantuje visok stupanj prihvatanja i najbolju kompatibilnost.

Sastav: sveža jetra divlj svinje (45%), sveža svinjska jetra (35%), sveže meso divlje svinje (15%), sveže svinjsko meso (5%).

Analiza: sirovi proteini 40%, sirove masnoće 40%, sirova vlakna 1%, vlaga 5%.

Dodaci: mešavina tokoferola (prirodni konzervans).

Preporučena dnevna količina: Ova biološki odgovarajuća poslastica za pse je u potpunosti bez ugljenih hidrata, sa samo 6 kalorija po poslastici. Preporučujemo da ponudite poslasticu u umerenim količinama, kao zdravu nagradu.

Dodatne informacije

Težina 0.2425 kg

1 recenzija za Orijen Poslastica za pse Wild Boar, 42.5 g

  1. Avatar of Kristina

    Kristina (potvrđen vlasnik)

    🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *