Dr.Sekiz Dodatak za zaštitu i regeneraciju zglobova Connecten
1.840,00 RSD7.750,00 RSD (sa PDV-om) Select options

Dr.Sekiz Dodatak za zaštitu i regeneraciju zglobova Connecten

1.840,00 RSD7.750,00 RSD (sa PDV-om)

CONNECTEN je koncipiran tako, da iskoristi uticaj Glukozamina u održavanju zdravih zglobova i vezivnog tkiva za pse svih uzrasta i veličina, posebno velikih…

(1 recenzija korisnika)
Očisti

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

CONNECTEN je koncipiran tako, da iskoristi uticaj Glukozamina u održavanju zdravih zglobova i vezivnog tkiva za pse svih uzrasta i veličina, posebno velikih pasa. Glukozamin pomaže formiranje i regeneraciju hrskavica zglobova i povećava mobilnost i aktivnost pasa. Kondroitin štiti hrskavice, daje im elastičnost, podmazuje zglobove i deluje antiflamatorno (smanjuje bol i otok). MSM pomaže jačanje vezivnog tkiva zglobova. MSM je prirodan bioraspoloživ izvor sumpora koji je od suštinske važnosti za formiranje hrskavica, deluje sinergijski i utiče na bolju ugradnju glukozamina i kondroitina. MSM takođe deluje antiflamatorno. Hijaluronska kiselina obezbeđuje održavanje viskoziteta zglobne tečnosti. Sadrži Vitamin C koji je moćan antioksidant, važan za formiranje kostiju i hrskavica. Vitamin E je takođe moćan antioksidant, štiti ćelije od štetnog delovanja „slobodnih radikala“. Mangan, Bakar i Cink su značajni u biohemijskim procesima formiranja hrskavica.

CONNECTEN se pored preventivne primene posebno preporučuje kod akutnih i hroničnih bolesti zglobova, kod upala, slabosti i degeneracije tetiva i vezivnog tkiva kao i kod ukočenosti zglobova (spondiloze i artroze).

Sadrži po tableti:

Glucosamine Sulfate 350 mg; Chondroitin Sulfate 100 mg; Methylsulfonymethane (MSM) 50 mg; Vitamin C, ascorbic acid 50 mg; Vitamin E, alpha-tocopherol acetat 10 mg; Metionin10 mg; Hijaluronska kiselina, (Hyaluronic Acid) 5 mg; Cink (Zn) 5 mg; Mangan (Mn) 2,5 mg; Bakar (Cu) 0,4 mg.

Upozorenje: Konsultovati svog veterinara pre upotrebe proizvoda, ukoliko pas ima zdravstvenih problema kao npr. : Alergiju na ribu i proizvode od ribe, diabetes, probleme sa urinarnim traktom, poremećajem zgrušavanja ili ukoliko je pas pod antikoagulacionom terapijom itd. Takođe konsultovati svog veterinara pre uptrebe proizvoda kod skotnih kuja i kuja doilja!

Primena: Za postizanje najboljih rezultata CONNECTEN koristiti 4-6 nedelja, po potrebi nastaviti.

Redovna, dnevna preporučena doza:

1/2 tablete na 10 kg telesne težine psa, dva puta dnevno uz obrok.

Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza:

prve dve (2) nedelje: 1 tableta na 10 kg telesne težine psa, dva puta dnevno uz obrok .

1 tableta CONNECTEN -a = 1. 000 mg

Dodatne informacije

Težina 0.6 kg

1 recenzija za Dr.Sekiz Dodatak za zaštitu i regeneraciju zglobova Connecten

  1. Avatar of Srebra

    Srebra (potvrđen vlasnik)

    🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *