Vetbion Probiotik za pse i mačke
1.760,00 RSD (sa PDV-om) Dodaj u korpu

Vetbion Probiotik za pse i mačke

1.760,00 RSD (sa PDV-om)

Vetbion je jedinstveni probiotik namenjen psima i mačkama. Sadrži kombinaciju probiotske kvasnice…

(1 recenzija korisnika)

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Opis

Vetbion je jedinstveni probiotik namenjen psima i mačkama. Sadrži kombinaciju probiotske kvasnice Saccharomyces boulardi i probiotske bakterije Bacillus subtilis. Pored ovih probiotskih kultura sadrži i cink (Zn), magnezijum (Mg) i vitamin D3. Zahvaljujući posebnom sastavu, pogodan je za pse i mačke svih uzrasta. Proizvod je dostupan u pakovanju od 20 kesica.

Upotreba

Vetbion probiotik za pse i mačke se upotrebljava kod: dijareje, meke i sluzave stolice, gasova i nadutosti, poremećaja varenja, slabog apetita i nedostatka energije, čestih alergija i slabog imunog sistema. Psebno se preporučuje za vreme trajanja terapije antibioticima.

Delovanje

Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja vezuje loše bakterije i njihove toksine pa samim tim eliminiše uzročnike dijareja i pomaže uspostavljanje normalnog rada digestivnog trakta.

Podrška imunom sistemu

Kod pasa i mačaka 70–80 % ćelija imunog sistema se nalazi u digestivnom sistemu. Imuni sistem creva je stoga najveći sistem odbrane u telu. U crevima se formira visoko efikasna zaštita stvaranjem sekretornog imunoglobulina koji štiti organizam pasa i mačaka od patogena i opasnih klica.Sekretorni imunoglobulin se nalazi na sluzokožama creva, usta, nosa, respiratornih i urogenitalnih organa i ima zadatak da se veže za alergene, bakterije, viruse i ostale mikrobe i zaštiti organizam od štetnih mikroorganizama iz spoljašnje sredine. Probiotska bakterija Bacillus subtilis koju sadrži Vetbion probiotik je poznata kao imuno stimulator koji uspostravlja i pomaže normalno funkcionisanje crevnog trakta a samim tim obezbeđuje podršku imunom sistemu. Podršku imunom sistemu takođe pružaju cink, magnezijum i vitamin D3. Cink smanjuje dužinu trajanja dijareja, poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprečava mogućnost dehidratacije. Istovremeno pomaže regeneraciju epitela creva ,obnavlja njegove funkcije i snažno pomaže imunitet. Magnezijum je jedan od najvažnijih minerala, sprečava grčenje creva smiruje njihov rad dok vitamin D3 pomaže u komunikaciji između dobrih mikroorganizama i domaćina.

Doziranje:

Jedna kesica na dan.

* Doziranje po uputstvu se odnosi na pse i mačke nezavisno od starosti, stanja i telesne mase.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg

1 recenzija za Vetbion Probiotik za pse i mačke

  1. Avatar of Drinka

    Drinka (potvrđen vlasnik)

    🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *