Fiprontix Ampule protiv kožnih parazita za Spot On
2.030,00 RSD2.740,00 RSD (sa PDV-om) Select options

Fiprontix Ampule protiv kožnih parazita za Spot On

2.030,00 RSD2.740,00 RSD (sa PDV-om)

Fiprontix Spot On je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je malim rasama pasa. U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Namenjen je isključiv…

(1 recenzija korisnika)
Očisti

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Fiprontix Spot On je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je malim rasama pasa. U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Namenjen je isključivo psima i služi za suzbijanje buva i krpelja. Pruža zaštitu od kožnih parazita u period od mesec dana.

Aktivna materija: Fipronil 6,5%, Permetrin 42,4%, Piriproksifen 0,8%

Način upotrebe: Razgrnuti dlaku psa i nakapati direktno na kožu na četiri mesta duž kičme psa – počevši od ramenog pojasa gde se spajaju lopatice pa sve do repa. Preparat zadržava svoju efikasnost čak i ako se životinja pokvasi, ali ipak, preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene.

Ograničenja primene i mere predostrožnosti: Ne primenjivati na mačkama, drugim životinjama, psima mlađim od 12 nedelja i na oštećenoj koži psa. Primenjivati u provetrenoj prostoriji ili na otvorenom. Ne jesti, ne piti i nepušiti tokom rukovanja sa proizvodom. Tretirane životinje ne treba dirati dok se mesto aplikacije ne osuši i deci ne dozvoljavati da se igraju sa tek tretiranim životinjama. Preporučljivo je da se životinja tretira uveče, kako bi se mesto aplikacije osušilo, i nikako ne spavati sa tek tretiranom životinjom.

Mere opreza: Izbegavati udisanje, gutanje, kontakt sa očima i kožom. Pri primeni proizvoda, koristiti zaštitne rukavice. Nakon stavljanja proizvoda, ruke dobro oprati sapunom i vodom. Držati van domašaja dece!

Doziranje:

Naziv proizvoda Težina psa Doziranje(jedna ampula od) Pakovanje od
Fiprontix Spot On, za pse od 1. 5-10 kg 1. 5 – 10 kg 1 ml 7 x 1 ml

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

1 recenzija za Fiprontix Ampule protiv kožnih parazita za Spot On

  1. Avatar of Varvara

    Varvara (potvrđen vlasnik)

    🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *