Firprontix Sprej protiv buva i krpelja Firprontix Spray
580,00 RSD (sa PDV-om) Dodaj u korpu

Firprontix Sprej protiv buva i krpelja Firprontix Spray

580,00 RSD (sa PDV-om)

Fiprontix sprej za pse je insekticid za opstu upotrebu u obliku spreja. Namenjen je za suzbijanje buva i krpelja kod pasa. Uspešno suzbija buve i krpelje i r…

(1 recenzija korisnika)

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 3000 RSD

  • Za Beograd minimum za besplatnu dostavu je 2500 RSD
  • Sve porudžbine koje primimo do 12 sati, procesuiramo istog dana
Garantovana sigurnost vaših podataka

sigurna kupovina

Opis

Fiprontix sprej za pse je insekticid za opstu upotrebu u obliku spreja. Namenjen je za suzbijanje buva i krpelja kod pasa. Uspešno suzbija buve i krpelje i rezidualno dejstvo i zaštita se nastavljaju do mesec dana nakon primene.

Način upotrebe:

Preparat primeniti dok je pas u stojećem položaju. Prvo razgrnuti dlaku da koža postane vidljiva. Primeniti suprotno od pravca kretanja dlake kako bi preparat stigao do kože. Preparat primenjivati prksanjem po celom telu životinje sa razdaljine od oko 20-25cm, nanositi oko 2 do 5ml po 1kg telesne mase psa, odnosno 2-3 aplikacije prskalicom po kg telesne mase za bočicu od 200ml, ili 5-10 aplikacija prskalicom za bočicu do 100ml. Za aplikaciju po glavi preparat naprskati na rukavicu i nežno nanositi na životinju. Ne dozvoliti da preparat dospe u oči i uši psa. Psa očetkati sat vremena nakon primene. Preporučeno vreme primene preparata je rano uveče. Primeniti po potrebi, ali ne ponavljati tretman preparatom na češće od mesec dana.

Napomena:

Ne nanositi preveliku količinu na jednoj tački da ne bi došlo do razlivanja sadržaja i ulepljivanja dlake. Ukoliko se dlaka ulepi, ulepljen izgled nestaje u roku od 24h. Preparat zadržava svoju efikasnost i ako se životinja pokvasi–ipak, preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene. Preporučuje se izbegavanje kvašenja životinje dve nedelje nakon primene preparata.

Ograničenja primene i mere opreza:

Ne primenjivati na mačkama. Ne primenjivati na drugim životinjama osim pasa. Ne primenjivati na psima mlađim od 12 dana. Ne primenjivati na bolesnim životinjama. Ne primenjivati na oštećenoj koži životinje. Primenjivati u provetrenoj prostoriji, ili na otvorenom. Ne jesti, ne piti i ne pušiti tokom rukovanja ovim proizvodom. Izbegavati udisanje spreja. Tretirane životinje ne traba dirati dok se mesto aplikacije ne osuši, i deci ne treba dozvoliti da se igraju sa tretiranim životinjama. Zato je preporučljivo da se životinja tretira rano uveče, i da se tretiranoj životinji ne dozvoli da spava sa vlasnicima, posebno ne sa decom.

Moguće neželjene reakcije:

Iako retka, moguća je pojava preosetljivosti na preparat. Na mestu primene perparata može se javiti kratkotrajna lokalna iritacija. Ukoliko se pojave znaci preosetljivosti (izraženo crvenilo i iritacija kože), okupati psa upotrebom razblaženog sapuna ili šampona, i isprati ga velikom količinom vode. Ako se crvenilo i iritacija ne povuku, odmah kontaktirati veterinara.

Sastav: Fipronil 0,3%, Piriproksifen 0,1% i Permetrin 1%,

Pakovanje: 100ml, 200ml

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

1 recenzija za Firprontix Sprej protiv buva i krpelja Firprontix Spray

  1. Avatar of Simka

    Simka (potvrđen vlasnik)

    🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *